Gebruikersnaam of E-mail:

logo-email.jpg

download.jpg

Chatbox
Je moet ingelogd zijn om een berichtje te kunnen plaatsen. Log hier in.

Nog geen berichten.

Beker

on 07 okt 2019 : 16:08  Posted by Administrator  Category:

D.F.H.G.H.

Beker reglement

Bekercompetitie

Artikel 1
Lid 1. Ieder jaar organiseert de DFHGH een bekercompetitie, met een finaledag (halve en finale winnaars- en herkansingsronde). Aan deze competitie nemen uitsluitend bij de DFHGH geregistreerde                  teams deel. Elk team heeft de keuze bij inschrijving competitie voor deelname bekercompetitie en gaat akkoord met de voorwaarde van beker reglement en wedstrijdreglement.
Lid 2. De wedstrijden in elke ronde worden bepaald door loting, welke geschiedt door de wedstrijdleiding, in aanwezigheid van minimaal één (andere) bij de DFHGH geregistreerde speler.
Lid 3. De voorronde wedstrijdformulier wordt bij mappen dag aangeleverd door bestuur. De winnaars- en herkansingsronde formulier is via de site www.dfhgh.nl te downloaden.
Lid 4. De wedstrijdformulieren (volledig ingevuld zoals vermeld staat in wedstrijdreglement) van elk spelend team moeten uiterlijk op de zondag 23.59 uur van de gespeelde week op de site www.dfhgh.nl            digitaal zijn ingevuld en of bevestigd zijn
Lid 5. Gespeeld wordt volgens het knock-out systeem. De verliezers van de voorronde worden automatisch geplaatst voor de herkansingsronde. Ook teams die, na een bye in de voorronde, verliezen in              de tweede ronde worden automatisch in herkansingsronde geplaatst.
Lid 6. Speltype:
          a) Voorronde: singel best of 3 501singels, best of 3 501koppels, best of 1 teamgame 1001.
          b) Winnaarsronde: ronde best of 5 501 singels, best of 5 501 koppels, best of 3 teamgame 1001.
          c) Herkansingsronde: ronde best of 3 501 singels, best of 3 501 koppels, best of 1 teamgame 1001.
Lid 7. Strafbepaling van fraude en te laat inleveren uitslag zal de strafpunten van wedstrijdreglement van de competitie gehanteerd worden en in de lopende competitie toegepast.
Lid 8. Dat wanneer een team zonder gegronde reden niet is komen opdagen op de vastgestelde datum voor de bekerwedstrijd en hier de captain van de tegen partij en de bekerleiding niet van op de                  hoogte heeft gebracht. Zal het team wat in gebreke is gebleven niet meer mee geloot worden in de verdere winnaar- en of herkansingsronde van de Bekercompetitie en is uitgesloten voor het                    bekerseizoen van het volgend seizoen. Tegen deze maatregel is geen verweer mogelijk.
Lid 9. Voorts geldt het wedstrijdreglement van de DFHGH, voor zover in de bovenstaande artikelen hiervan niet wordt afgeweken.

Printer vriendelijk